اوشا جگدل، یکی از تکنسینهای ارشد برق ایالت مهاراشترای هند، بنگلادیشی خوانده شد
شماری از کاربران رسانههای اجتماعی در افغانستان تصویر خانمی که بر فراز یک پایه برق بالا شده است را منتشر کردند. کاربران با نشر این تصویر گفته اند که وی اهل بنگلادیش است و در گرمای 45 درجه سانتی گرید مصروف انجام ماموریتش است.
یافتههای ما نشان میدهد که اسم این خانم اوشا جگدل بوده و وی اهل هند است.
ادعا: شماری از کاربران رسانههای اجتماعی در افغانستان تصویری از یک خانم را منتشر کردند. در این تصویر خانمی مشاهده میشود که برای تعمیر برق بر فراز یک پایه برق ایستاده است. کاربران با نشر این تصویر در 5 جون سال روان میلادی گفتهاند که وی اهل کشور بنگلادیش بوده و در گرمای 45 درجه سانتیگرید در حال انجام ماموریت است.
بررسی واقعیت: در پیوند به تصویر منتشر شده تحقیق کردیم، یافتههای ما نشان میدهد که این خانم از بنگلادیش نه، بلکه اهل هندوستان است. براساس یافتههای ما، او یک تکنسین برق بوده و در ایالت مهاراشترای هند مصروف انجام ماموریت است.
در (14 آگست 2020) وبسایت Khasmarathi از اوشا جگدل به عنوان زن توانمند نام برده است. این وبسایت نگاشته است که وی ساکن بید(Beed) و از یک خانوار فقیر است. به نقل از این وبسایت، اوشا جگدل یکی از پیشتازان بازیهای ورزشی در دوره مکتب بوده و مدالهای طلایی بسیاری را از آن خودش ساخته است. تصویری که اوشا جگدل را بر فراز یک پایه برق نشان میدهد همچنان از سوی این وبسایت منتشر شده است. در یادداشتی که همزمان با تصویر وی منتشر شد، آمده است که اوشا در یکی از روزهای بحرانی کرونا و در گرمای بیش از 42 درجه سانتیگرید برای انجام ماموریت بر فراز یکی از پایههای برق رفته است. براساس یادداشتی که از سوی وبسایت منتشر شد، گفته شده است که تاکنون اوشا افتخارات زیادی کسب کرده و در حال حاضر وی یکی از تکنسینهای ارشد آشتی-واکیگرامین(Ashti-Waki Grameen) میباشد.
نتیجهگیری: شماری در شبکههای اجتماعی تصویر از اوشا جگدل را منتشر کرده و وی را از بنگلادش خواندند.
عنوان: اوشا جگدل، یکی از تکنسینهای ارشد برق ایالت مهاراشترای هند، بنگلادیشی خوانده شد
بررسی واقعیت توسط: Fact Crescendo Teamنتیجه: Partly False