شماری از کاربران رسانه‌های اجتماعی در افغانستان یادداشت‌های را در پیوند به فرصت‌های شغلی در سازمان یونیسف همه‌گانی کرده‌اند. آنان گفته‌اند که این اداره جهت رسانیدن کمک‌های بشر دوستانه در ولایت‌ها و ولسوالی‌های افغانستان تعدادی کارمند استخدام می‌کند.

یافته‌های تحقیق فاکت‌کریسیند در این زمنیه نشان می‌دهد که کاربران یادداشت‌های جعلی را منتشر کرده‌اند.

ادعا: شماری از کاربران رسانه‌های اجتماعی در افغانستان از 27 سپتامبر 2021 به این‌سو یادداشت‌های را در پیوند به فرصت‌های شغلی در سازمان یونیسف همه‌گانی کرده‌اند. آنان گفته‌اند که سازمان یونیسف به علت تحولات اخیر در افغانستان و جلوگیری از بحران انسانی در این کشور، 30 تن مواد غذایی، صحی و لباس کمک کرده است. به نقل از کاربران این سازمان جهت رسانیدن کمک‌های بشر دوستانه در ولایت‌ها و ولسوالی‌های افغانستان 1600 کارمند استخدام می‌کند.

C:-Users-Dell-Vio-Desktop-11.Oct.2021-Work Announcement .png

Facebook-PostFacebook-PostFacebook-Post
Archived-LinkArchived-LinkArchived-Link

بررسی واقعیت: یافته‌های فاکت‌کریسیندو در پیوند به آگهی شغلی سازمان یونیسف که از سوی کاربران رسانه‌های اجتماعی همه‌گانی شده است نشان می‌دهد که این آگهی‌ها جعلی است.

در 29 سپتامبر 2021 یونیسف با نشر هشداریه‌ای در صفحه فیس‌بوکش آگهی‌های شغلی منسوب به این سازمان را جعلی خوانده است. یونیسف گفته است که این سازمان آگهی‌های شغلی‌اش را فقط از طریق وبسایت رسمی و صفحات اجتماعی تایید شده‌ خویش منتشر می‌کند. این سازمان هم‌چنان گفت که آنان هیچ‌گاهی از کارجویان نمی‌خواهد که اطلاعات شخصی شان‌را از طریق رسانه‌های اجتماعی بفرستند.

C:-Users-Dell-Vio-Desktop-11.Oct.2021-UNICEF Afghanistan.png

Facebook-Post / Archived-Link

نتیجه‌گیری: آگهی شغلی سازمان یونیسف که از سوی کاربران همه‌گانی شد جعلی بوده و یونیسف از فرستادن اطلاعات شخصی افراد در رسانه‌های اجتماعی هشدار داد.

Avatar

عنوان: هشدار یونیسف: آگهی‌های شغلی منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی جعلی بوده و قربانی نیرنگ نشوید

بررسی واقعیت توسط: Fact Crescendo Team

نتیجه: False