نوار تصویری قدیمی از تلاوت قرآن‌کریم در ورزشگاه الثمامه به عنوان ویدیوی افتتاحیه جام جهانی همه‌گانی شد

International Partly False

با آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، یک نوار تصویری تلاوت قرآن‌کریم که در یکی از ورزشگاه‌های این کشور اجرا شده نیز به صورت گسترده در صفحات رسانه‌های اجتماعی همه‌گانی شده است. شماری از کاربران رسانه‌های اجتماعی این نوار تصویری را قطعه‌ی تصویری افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر عنوان کرده‌اند. کاربران این ویدیو و ادعا را از ۱۸ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی به این‌سو منتشر کرده‌اند.

Facebook-PostFacebook-PostFacebook-PostFacebook-PostFacebook-Post
Archived-PostArchived-PostArchived-PostArchived-PostArchived-Post
Facebook-PostFacebook-PostFacebook-PostFacebook-PostFacebook-Post
Archived-PostArchived-PostArchived-PostArchived-PostArchived-Post

از سوی دیگر، در ۱۹ نوامبر ۲۰۲۲ میلادی، یکی از کاربران توییتر نیز این نوار تصویری را منتشر کرده است. هم‌زمان با نشر این نوار تصویری از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر نام برده و نیز گفته شده است که این نوار تصویری از تلاوت قرآن‌کریم در یکی از ورزشگاه‌های قطر است.

یافته‌های فاکت‌کریسیندو در پیوند به این نوار تصویر نشان می‌دهد که به دنبال آغاز جام جهانی قطر، کاربران یک ویدیوی قدیمی از جریان تلاوت قرآن‌کریم در ورزشگاه الثمامه را منتشر کرده‌اند.

بررسی واقعیت: فاکت‌کریسیندو با استفاده از موتورهای جست‌وجوی تصاویر دریافته است که این نوار تصویری قدیمی است. بر بنیاد یافته‌های به‌دست آمده، تلاوت سوره‌ی رحمان بخشی از برنامه گشایش ورزشگاه الثمامه بوده است. این ورزشگاه سال پار در قطر گشایش یافت و شماری از تیم‌های محلی قطر در آن به رقابت پرداخته‌اند.

وبسایت سبق‌پرس تصویری از جریان این تلاوت را در ۲۲ اکتوبر ۲۰۲۱ میلادی منتشر کرده است.

این نوار تصویر در یوتیوب نیز قابل دسترس است. یکی از کاربران یوتیوب فیلم جریان این تلاوت که در مراسم گشایش ورزشگاه الثمامه اجرا شده است را سال پار منتشر کرده است.

خلاصه: در پی آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، کاربران قطعه‌ی تصویری تلاوت قرآن‌کریم که سال پار در جریان گشایش ورزشگاه الثمامه اجرا شده بود را به عنوان فیلم افتتاحیه این جام منتشر کرده‌اند.

Avatar

عنوان: نوار تصویری قدیمی از تلاوت قرآن‌کریم در ورزشگاه الثمامه به عنوان ویدیوی افتتاحیه جام جهانی همه‌گانی شد

بررسی واقعیت توسط: Fact Crescendo Team 

نتیجه: Partly False

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *