تصویر موتر که به نام «پولیس کابل» وایرال شده است، واقعی نیست.

False National

در شبکه‌های اجتماعی، شمار زیادی از کاربران فیسبوک تصویر موتر پولیس را با این ادعا منتشر کرده‌اند که گویا به پولیس کابل چنین موترهای جدیدی داده شده است، در حالی که این تصویر با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده است.

برای مطالعه مطلب کامل، این تحقیق فکت کرسیندو را بخوانید!

اول، شما می‌توانید چند پُست نمونه از کاربران فیسبوک در شبکه‌های اجتماعی را مشاهده کنید.

Archive | Facebook Post

Archive | Facebook Post

حقیقت چیست؟

این تصویر واقعیت ندارد و توسط هوش مصنوعی ساخته شده است.

چرا می‌گوییم تصویر این موتر تحت نام «پولیس کابل» اصلی نیست؟

ما ابتدا فرآیند تحلیل هوش مصنوعی را روی تصویر منتشر شده اجرا کردیم و سپس به جستجوی موتر های مشابه پرداختیم.

در ویبسایت sightengine.com که برای شناسایی تصاویر هوش مصنوعی است، تصویر منتشر شده را آپلود کردیم و نتیجه آن ۹۹ درصد نشان داد که این تصویر با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شده است.

ارشیف

اما علاوه بر این، ما خود نیز تصویر را با دقت زیاد بررسی کردیم و نکات زیر را در آن پیدا کردیم که این نکات به‌روشنی نشان می‌دهند که تصویر واقعی نیست.

شما می‌توانید این نکات را به‌شکل شماره‌وار در تصویر مشاهده کنید و توضیحات آن را در پایین تصویر بخوانید.

  1. در شماره اول، شما می‌بینید که روی موتر اشتباهات املايي دیده می‌شود.
  2. در شماره دوم، اگر دقیق شوید، داخل دکان وسایل دیکوریشن دیده می‌شود، خود دکان شبیه یک مستری‌خانه است و در جلو آن نیز چیزهای عجیب دیده می‌شود. این نوع بی‌نظمی و اشتباهات معمولاً هنگام تولید توسط هوش مصنوعی به‌وجود می‌آید.
  3. در شماره سوم، شما می‌بینید که لوحه‌های دکان‌ها نه با زبان دری افغانستان مطابقت دارند و نه با زبان پشتو، بلکه کاملاً بی‌معنا هستند.

علاوه بر این، زمانی که ما در مورد چنین موترها تحقیق کردیم، دریافتیم که پولیس دوبی در سال ۲۰۱۳ چنین موترهای لوکس و قیمتی را دریافت کرده بودند.

شما می‌توانید پُست مربوطه را در صفحه رسمی ایکس پولیس دوبی مشاهده کنید.

ارشیف

در مورد سپردن چنین موترهای قیمتی به پولیس دوبی، شبکه CNN نیز گزارشی منتشر کرده بود که شما می‌توانید آن را به شکل زیر مشاهده کنید.

ارشیف
نتیجه ګیری: بررسی های فکت کرسیند میدهد که، این تصویر واقعیت ندارد و توسط هوش مصنوعی ساخته شده است.

Avatar

تصویر موتر که به نام «پولیس کابل» وایرال شده است، واقعی نیست. : TITLE

بررسی واقعیت توسط: Fact Crescendo Team

نتیجه: False

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *