
شماری از کاربران رسانههای اجتماعی از ۹ اپریل ۲۰۲۳ میلادی به اینسو تصویری از یک زن را منتشر کرده و مدعی اند که او به دلیل کوچک نمایی سن خودش کشته شده است. در این تصویر زنی که یک کیک تزیین شده را در دست دارد، مشاهده میشود. در ادعای نشر شده از او به عنوان نجلا نام برده شده و نیز گفته شده است که برادرش او را در حالی که سالگرد ۱۹ سالگیاش را جشن گرفته بود، کشته است. در این ادعا دلیل کشته شدن نجلا، کوچک نمایی سن او عنوان شده است. در ادامه این ادعا همچنان آمده است:”برادرش ميگويد كه او ٤٠ سال عمر داشت و هميش كوچك نمائي مينمود و وي از اين كارهايش به تنگ امده بود“.

یافتههای بهدست آمده با استفاده از موتورهای جستوجوی تصاویر نشان میدهد که اسم این زن نجلا نیست و او کشته نشده است. بر بنیاد یافتههای بهدست آمده، اسم این زن گلناز فخاری و او از ایران است.
بررسی واقعیت: یافتههای بهدست آمده با استفاده از موتورهای جستوجوی تصاویر نشان میدهد که اسم این زن نجلا نیست و او کشته نشده است. بر بنیاد یافتههای بهدست آمده، اسم این زن گلناز فخاری و او از ایران است.
بر اساس جستوجوها در موتورهای جستوجوی تصاویر دریافتیم که این تصویر متعلق به گلناز فخاری است. گلناز فخاری این تصویرش را در ۹ اپریل ۲۰۲۳ میلادی در صفحه توییترش منتشر کرده است. همزمان با نشر این تصویر، خانم فخاری از ۳۶ سالگیاش نیز خبر داده است.
ویدیوی از جریان معرفی و صحبتهای گلناز فخاری را نیز بهدست آوردیم.
کانال یوتیوب خودکست یک نوار تصویری را در ۱۲ اپریل ۲۰۲۳ میلادی منتشر کرده است. در شرح این ویدیو گفته شده که گلناز مهمان این برنامه بوده و با او در مورد جنبش زنان ایرانی دهه ۷۰ صحبت شده است.
از سوی دیگر، در این ویدیو میزبان برنامه پس از معرفی خودش به معرفی مهمانان برنامه پرداخته و از گلناز به عنوان نخستین اسم مهمانش یاد آوری کرده است.
خلاصه: کاربران با نشر تصویری از یک زن مدعی اند که او نجلا است و برادرش او را کشته است. یافتهها نشان میدهد که اسم این زن گلناز فخاری است و او زنده است.

عنوان: او نجلا نیست و کشته نشده است؛ خبر مرگ و اطلاعات نشر شده در مورد این زن بیاساس است
بررسی واقعیت توسط: Fact Crescendo Teamنتیجه: Misleading